0-4 Sebastian Lindahl (Mathias Herrström) 65 min
0-5 Sebastian Lindahl (Martin Jönsson) 85 min
1-5 87 min

Varningar

ÖT Smygehuk utklassade fjorårets division 4 lag Vellinge på bortaplan. Efter insjuknande av lagkaptenen Michael Nilsson tvingades ÖT till ändringar redan innan matchen hade börjat. I matchens 13:e minut gör Filip Zahn 0-1. Detta var Filips 1:a mål i år. I den 20:e minuten räddar Anders Ohlsson ett friläge. I den 36:e minuten gör Kaj Nurmi 0-2 efter framspelning av Filip Zahn. Detta var Kajs 1:a mål i år. I den 38:e minuten slår Filip Zahn ett fint inlägg som Kaj Nurmi nickar över. I den 39:e minuten är Robin Mårtensson igenom men missar sitt friläge. I den 40:e minuten är det Martin Jönssons tur att missa ett friläge. Men i den 45:e minuten revanscherar Martin Jönsson sig när han slår in 0-3. Detta var Martins 1:a mål i år. I den 48:e minuten missar Mathias Herrström ett friläge efter flipperspel i Vellinges straffområde. I den 62:a minuten slår Martin Jönsson en fin frispark som Mathias Herrström nickar utanför. I den 65:e minuten gör inhoppande Sebastian Lindahl 0-4 efter framspelning av Mathias Herrström. Detta var Sebastians 3:e mål i år. I den 66:e minuten gör Anders Ohlsson en svettig räddning på en nick från nära håll. I den 80:e minuten missar Martin Jönsson ett friläge. I den 85:e minuten gör Sebastian Lindahl 0-5 sedan Martin Jönsson aggerat framspelare. Detta var Sebastians 4:e mål i år. I den 87:e minuten tillåts Vellinge reducera till slutresultatet 1-5. I nästa match som är seriepremiär väntar Anderslövs BoIK hemma borta måndagen den 5:e april klockan 12:30.